Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000081490/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji 23 (1993), 1/2 ; str. 134-146 |
Glavni autor: | Galonja, Marica (-) |
Ostali autori: | Jurković, Zorica (-), Novoselović, Antun, agronom |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Galonja, M., Jurković, Z., & Novoselović, A. (1993). Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja. Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, p. 3.
Chicago stil citiranjaGalonja, Marica, Zorica Jurković, and Antun Novoselović. "Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja." 1993: 3.
MLA stil citiranjaGalonja, Marica, Zorica Jurković, and Antun Novoselović. "Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja." 1993: 3.