Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000081490/Similar
Matična publikacija: Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji
23 (1993), 1/2 ; str. 134-146
Glavni autor: Galonja, Marica (-)
Ostali autori: Jurković, Zorica (-), Novoselović, Antun, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Galonja, M., Jurković, Z., & Novoselović, A. (1993). Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja. Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, p. 3.

Chicago stil citiranja

Galonja, Marica, Zorica Jurković, and Antun Novoselović. "Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja." 1993: 3.

MLA stil citiranja

Galonja, Marica, Zorica Jurković, and Antun Novoselović. "Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja: Probavljivost i hranjiva vrijednost sirovog i tostiranog ječma u hranidbi svinja." 1993: 3.