|
|
|
|
LEADER |
01133nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000083491 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
940510s1993 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)83583
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)940510165
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000083491
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663.14:636.085.2
|
080 |
|
|
|a 633.34:636.085.2
|
100 |
1 |
|
|a Jurković, Zorica
|
245 |
1 |
0 |
|a Komparativno istraživanje hranidbeno-biološke vrijednosti krmnog kvasca i termički obrađene soje =
|b The comparative research of nutritive-bilogical value in feed yeast and soybean thermically processed : doktorska disertacija /
|c Zorica Jurković.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Z. Jurković,
|c 1993
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 140 str. :
|b table, graf. prikazi, ilustr. ;
|c 20 cm.
|
502 |
|
|
|a Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 1993
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 132-140
|
504 |
|
|
|a Summary
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1993
|
998 |
|
|
|n DCD
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-3/99
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 3/1999
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00987iam0 2200253 450
|