Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000129375/Details
Matična publikacija: Krmiva
36 (1994), 6 ; str. 281-289
Glavni autor: Krička, Tajana (-)
Ostali autori: Pliestić, Stjepan (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00944caa a2200289 ir4500
001 NSK01000129375
003 HR-ZaNSK
008 950713s1994 ci ||| ||hrv
015 |a HP94-5167  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)129517 
035 |9 (HR-ZaNSK)950713115 
035 |a (HR-ZaNSK)000129375 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 633.15:631.563 
080 |a 631.563:633.15 
100 1 |a Krička, Tajana 
245 1 0 |a Brzina sušenja perforiranog i neperforiranog zrna kukuruza nakon "COOKING" postupka /  |c Tajana Krička, Stjepan Pliestić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 13 jed 
504 |a Summary 
653 0 |a Kukuruz  |a Sušenje kukuruza  |a Brzina sušenja 
700 1 |a Pliestić, Stjepan 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 36 (1994), 6 ; str. 281-289  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B994 
886 0 |2 unimarc  |b 00739iaa2 2200229 450