|
|
|
|
LEADER |
00981cam a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000151397 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20110919100805.0 |
008 |
921103s1991 yu a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)151564
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)921103030
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000151397
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|
080 |
|
|
|a 637.5'62
|
100 |
1 |
|
|a Borić, Ante
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje kakvoće goveđeg mesa na liniji klanja :
|b magistarska rasprava /
|c Ante Borić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b A. Borić,
|c 1991.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 89 listova :
|b ilustr. ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Strojopis autogr.
|
502 |
|
|
|a Mag. rasprava, Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Zagreb, 1991
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 76-78
|
650 |
|
7 |
|a Goveda
|x Meso
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1991
|
998 |
|
|
|c dkro9902
|o abra011
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00790nam0 2200241 450
|