Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000174144/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 37 (1995), 6 ; str. 299-304 |
Glavni autor: | Galonja, Marica (-) |
Ostali autori: | Kralik, Gordana (-), Sudar, Rezica |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Galonja, M., Kralik, G., & Sudar, R. (1995). Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu. Krmiva, p. 7.
Chicago stil citiranjaGalonja, Marica, Gordana Kralik, and Rezica Sudar. "Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu." 1995: 7.
MLA stil citiranjaGalonja, Marica, Gordana Kralik, and Rezica Sudar. "Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu." 1995: 7.