Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000174144/Similar
Matična publikacija: Krmiva
37 (1995), 6 ; str. 299-304
Glavni autor: Galonja, Marica (-)
Ostali autori: Kralik, Gordana (-), Sudar, Rezica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Galonja, M., Kralik, G., & Sudar, R. (1995). Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu. Krmiva, p. 7.

Chicago stil citiranja

Galonja, Marica, Gordana Kralik, and Rezica Sudar. "Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu." 1995: 7.

MLA stil citiranja

Galonja, Marica, Gordana Kralik, and Rezica Sudar. "Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu: Utjecaj dodavanja polizym BX preparata u hranu brojlera na sadržaj hranjivih tvari u mesu." 1995: 7.