Mushroom tissue-based biosensor for inhibitor monitoring

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000184230/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
34 (1996), 1 ; str. 51-55
Glavni autor: Wang, Joseph, biokemičar (-)
Ostali autori: Kane, Stephen A. (-), Liu, Jie, Smyth, Malcolm R., Rogers, Kim
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01118caa a2200337 ir4500
001 NSK01000184230
003 HR-ZaNSK
005 20080715110906.0
008 970313s1996 ci ||| ||eng
015 |a HP96-0882  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)184437 
035 |9 (HR-ZaNSK)970313031 
035 |a (HR-ZaNSK)000184230 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 57.087:681.586.74 
100 1 |a Wang, Joseph,  |c biokemičar 
245 1 0 |a Mushroom tissue-based biosensor for inhibitor monitoring /  |c Joseph Wang, Stephen A. Kane, Jie Liu, Malcolm R. Smyth and Kim Rogers. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 12 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Biosenzori  |x Primjena  |2 nskps 
700 1 |a Kane, Stephen A. 
700 1 |a Liu, Jie 
700 1 |a Smyth, Malcolm R. 
700 1 |a Rogers, Kim 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 34 (1996), 1 ; str. 51-55  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B1-3/96 
998 |c ikak9809  |c rjko9809  |c rjkp9809  |c lbau9909 
886 0 |2 unimarc  |b 00900iaa2 2200265 450