|
|
|
|
LEADER |
01244caa a2200349 ir4500 |
001 |
NSK01000223186 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070918114644.0 |
008 |
981023s1997 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP97-5754
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)223423
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)981023052
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000223186
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 636.5.084.52
|
100 |
1 |
|
|a Kralik, Gordana
|
245 |
1 |
0 |
|a Mogućnosti povećanja sadržaja višestruko nezasićenih masnih kiselina u pilećem mesu putem hranidbe /
|c Gordana Kralik, Predrag Božičković, Marica Galonja, Zoran Škrtić, Katica Canecki.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 20 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Brojleri
|x Hranidba
|x Nezasićene masne kiseline
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Pileće meso
|x Nezasićene masne kiseline
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Božičković, Predrag
|
700 |
1 |
|
|a Galonja, Marica
|
700 |
1 |
|
|a Škrtić, Zoran
|
700 |
1 |
|
|a Canecki, Katica
|
773 |
0 |
|
|t Krmiva
|x 0023-4850
|g 39 (1997), 5 ; str. 223-231
|w nsk.(HR-ZaNSK)000007092
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B7-9/97
|
998 |
|
|
|a iteo9810
|a dimp9903
|c dkro9908
|c ikak9909
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01039naa2 2200277 450
|