The influence of the addition of enzymes in feed on histochemical changes in white and dark chicken meat

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000239882/Details
Matična publikacija: Veterinarski arhiv (Tisak)
68 (1998), 4 ; str. 143-148
Glavni autor: Jelić, Ante, veterinar (-)
Ostali autori: Nejedli, Srebrenka (-), Hraste, Ante, Zobundžija, Mladen, Botka-Petrak, Karmen
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01193caa a2200337 ir4500
001 NSK01000239882
003 HR-ZaNSK
005 20070917191006.0
008 990618s1998 ci ||| ||eng
015 |a HP98-4534  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)240134 
035 |9 (HR-ZaNSK)990618055 
035 |a (HR-ZaNSK)000239882 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 636.5.087.8 
100 1 |a Jelić, Ante,  |c veterinar 
245 1 4 |a The influence of the addition of enzymes in feed on histochemical changes in white and dark chicken meat /  |c Ante Jelić, Srebrenka Nejedli, Ante Hraste, Mladen Zobundžija and Karmen Botka Petrak. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 10 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Brojleri  |x Hranidba  |x Enzimi  |2 nskps 
700 1 |a Nejedli, Srebrenka 
700 1 |a Hraste, Ante 
700 1 |a Zobundžija, Mladen 
700 1 |a Botka-Petrak, Karmen 
773 0 |t Veterinarski arhiv (Tisak)  |x 0372-5480  |g 68 (1998), 4 ; str. 143-148  |w nsk.(HR-ZaNSK)000008514 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B6-8/98 
998 |a dimo9906  |a sobp9911  |c dkro0005  |c rjki0202 
886 0 |2 unimarc  |b 00979naa2 2200265 450