Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000244109/Similar
Matična publikacija: Krmiva
40 (1998), 6 ; str. 309-316
Glavni autor: Domaćinović, Matija (-)
Ostali autori: Petričević, Antun (-), Steiner, Zdenko, Kušec, Goran, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Domaćinović, M., Petričević, A., Steiner, Z., & Kušec, G. (1998). Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa: Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa. Krmiva.

Chicago stil citiranja

Domaćinović, Matija, Antun Petričević, Zdenko Steiner, and Goran Kušec. "Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa: Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa." 1998.

MLA stil citiranja

Domaćinović, Matija, Antun Petričević, Zdenko Steiner, and Goran Kušec. "Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa: Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa." 1998.