Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000244109/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 40 (1998), 6 ; str. 309-316 |
Glavni autor: | Domaćinović, Matija (-) |
Ostali autori: | Petričević, Antun (-), Steiner, Zdenko, Kušec, Goran, agronom |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Domaćinović, M., Petričević, A., Steiner, Z., & Kušec, G. (1998). Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa: Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa. Krmiva.
Chicago stil citiranjaDomaćinović, Matija, Antun Petričević, Zdenko Steiner, and Goran Kušec. "Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa: Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa." 1998.
MLA stil citiranjaDomaćinović, Matija, Antun Petričević, Zdenko Steiner, and Goran Kušec. "Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa: Utjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kakvoću mesa." 1998.