Udjel suhe tvari u mliječnim proizvodima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000261433/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
49 (1999), 2 ; str. 105-112
Glavni autor: Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (-)
Ostali autori: Vahčić, Nada (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01007caa a2200301 ir4500
001 NSK01000261433
003 HR-ZaNSK
005 20070917221816.0
008 000627s1999 ci ||| ||hrv
015 |a HP99-3956  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)261700 
035 |9 (HR-ZaNSK)400627029 
035 |a (HR-ZaNSK)000261433 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.12 
100 1 |a Hruškar, Mirjana,  |c inženjerka prehrambene tehnologije 
245 1 0 |a Udjel suhe tvari u mliječnim proizvodima :  |b uporedba dviju metoda /  |c Mirjana Hruškar i Nada Vahčić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
504 |a Summary 
650 7 |a Mliječni proizvodi  |x Suha tvar  |2 nskps 
700 1 |a Vahčić, Nada 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 49 (1999), 2 ; str. 105-112  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
932 |a da  |b stručni rad 
981 |p CRO  |z B5-6/99 
998 |a ivao0006  |a dimi0007  |c ikak0101  |c dkro0107 
886 0 |2 unimarc  |b 00730naa2 2200229 450