|
|
|
|
LEADER |
01007caa a2200301 ir4500 |
001 |
NSK01000261433 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070917221816.0 |
008 |
000627s1999 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP99-3956
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)261700
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)400627029
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000261433
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.12
|
100 |
1 |
|
|a Hruškar, Mirjana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|
245 |
1 |
0 |
|a Udjel suhe tvari u mliječnim proizvodima :
|b uporedba dviju metoda /
|c Mirjana Hruškar i Nada Vahčić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 12 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Mliječni proizvodi
|x Suha tvar
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 49 (1999), 2 ; str. 105-112
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
932 |
|
|
|a da
|b stručni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B5-6/99
|
998 |
|
|
|a ivao0006
|a dimi0007
|c ikak0101
|c dkro0107
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00730naa2 2200229 450
|