Poultry meat in the production of meat products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000275718/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
6 (2000), 1 ; str. 49-52
Glavni autor: Varga, Ciril (-)
Ostali autori: Strelec, Vlado (-), Volk, Marko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01076caa a2200313 ir4500
001 NSK01000275718
003 HR-ZaNSK
005 20070918004622.0
008 010207s2000 ci ||| ||eng
015 |a HP00-1153  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)276006 
035 |9 (HR-ZaNSK)410207085 
035 |a (HR-ZaNSK)000275718 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng 
080 |a 637.5'65 
100 1 |a Varga, Ciril 
245 1 0 |a Poultry meat in the production of meat products /  |c Ciril Varga, Vlado Strelec, Marko Volk. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 8th International Symposium Animal science days "Animal products and human health", Osijek, 20-22 September 2000 
504 |a Bibliografija: 33 jed 
650 7 |a Pileće meso  |x Proizvodnja  |2 nskps 
700 1 |a Strelec, Vlado 
700 1 |a Volk, Marko 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 6 (2000), 1 ; str. 49-52  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
932 |a da  |b stručni rad 
981 |z B2/00 
998 |a rado0102  |a ivap0104  |c dkro0107  |c rjki0112 
886 0 |2 unimarc  |b 00851naa2 2200241 450