Promjene kemijskog sastava i senzornih svojstava vina Chardonnay tijekom starenja u boci

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000278504/Details
Glavni autor: Marić, Jasmina (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : J. Marić, 1999
LEADER 01009nam a2200301 i 4500
001 NSK01000278504
003 HR-ZaNSK
008 010313s1999 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)278795 
035 |9 (HR-ZaNSK)410313062 
035 |a (HR-ZaNSK)000278504 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663.256(043.3) 
100 1 |a Marić, Jasmina 
245 1 0 |a Promjene kemijskog sastava i senzornih svojstava vina Chardonnay tijekom starenja u boci :  |b disertacija /  |c Jasmina Marić. 
260 |a Zagreb :  |b J. Marić,  |c 1999  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 140 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet 
502 |a Agr. fak., Zagreb, 1999. 
504 |a Bibliografija: listovi 125-135 
504 |a Summary 
981 |p CRO  |r HRB1999 
998 |n DCD/99  |c dkro0103 
852 4 |j DCD-ZG-117/01 
876 |e DCD  |a 117/2001 
886 0 |2 unimarc  |b 00804nam0 2200241 450