|
|
|
|
LEADER |
01009nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000278504 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
010313s1999 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)278795
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)410313062
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000278504
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663.256(043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Marić, Jasmina
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjene kemijskog sastava i senzornih svojstava vina Chardonnay tijekom starenja u boci :
|b disertacija /
|c Jasmina Marić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b J. Marić,
|c 1999
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 140 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 1999.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 125-135
|
504 |
|
|
|a Summary
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1999
|
998 |
|
|
|n DCD/99
|c dkro0103
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-117/01
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 117/2001
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00804nam0 2200241 450
|