Kemijska i senzorna karakterizacija vina 'Chardonnay'
Tijekom berbe 2017. proizvedena su četiri vina ´Chardonnay´ uz upotrebu različitih komercijalno dostupnih sojeva Saccharomyces cerevisiae i bayanus kvasaca te je uspoređen njihov aromatski profil. Primjenom ekstrakcije na čvrstoj fazi te vezanim sustavom plinska kromatografija- spektrometar masa, u...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060338 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 42 (2019), 3 ; str. 96-100 |
Glavni autori: | Jagatić Korenika, Ana-Marija (Author), Puhelek, Ivana, Tomaz, Ivana, agronomka, Jeromel, Ana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12Hrčak