Kemijska i senzorna karakterizacija vina 'Chardonnay'

Tijekom berbe 2017. proizvedena su četiri vina ´Chardonnay´ uz upotrebu različitih komercijalno dostupnih sojeva Saccharomyces cerevisiae i bayanus kvasaca te je uspoređen njihov aromatski profil. Primjenom ekstrakcije na čvrstoj fazi te vezanim sustavom plinska kromatografija- spektrometar masa, u...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001060338
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
42 (2019), 3 ; str. 96-100
Glavni autori: Jagatić Korenika, Ana-Marija (Author), Puhelek, Ivana, Tomaz, Ivana, agronomka, Jeromel, Ana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.42.3.12
Hrčak