Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina 'Malvazija istarska'

Suočavajući se sa sve drastičnijim utjecajem klimatskih čimbenika na kemijski sastav grožđa, enologija traži i proučava nove metode u tehnologiji proizvodnje vina, posebice bijelih, kako bi se očuvale primarne arome te postigla ravnoteža između alkoholne jakosti i ukupne kiselosti. Kao jedno od rješ...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137834
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
44 (2021), 4 ; str. 56-66
Glavni autori: Marinov, Luka (Author), Jeromel, Ana, Tomaz, Ivana, agronomka, Preiner, Darko, Jagatić Korenika, Ana-Marija
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.44.4.8
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.44.4.8
Hrčak