Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina 'Malvazija istarska'
Suočavajući se sa sve drastičnijim utjecajem klimatskih čimbenika na kemijski sastav grožđa, enologija traži i proučava nove metode u tehnologiji proizvodnje vina, posebice bijelih, kako bi se očuvale primarne arome te postigla ravnoteža između alkoholne jakosti i ukupne kiselosti. Kao jedno od rješ...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137834/Description |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 44 (2021), 4 ; str. 56-66 |
Glavni autori: | Marinov, Luka (Author), Jeromel, Ana, Tomaz, Ivana, agronomka, Preiner, Darko, Jagatić Korenika, Ana-Marija |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.44.4.8 Hrčak |