Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte 'Frankovka'
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi učinke primjene različitih sojeva kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na osnovni kemijski sastav, koncentracije pojedinačnih organskih kiselina, fenolnih spojeva i glicerola u vinu. U istraživanju provedenom 2018. godine, grožđe sorte ´F...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137824 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 44 (2021), 5 ; str. 48-57 |
Glavni autori: | Babić, Iva, agronomka (Author), Jeromel, Ana, Jagatić Korenika, Ana-Marija |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.7 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.44.5.7Hrčak