|
|
|
|
LEADER |
01069caa a2200313 ir4500 |
001 |
NSK01000310987 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20090420144733.0 |
008 |
020329s2001 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP01-3140
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)311316
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420329013
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000310987
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.146.2
|
100 |
1 |
|
|a Jukić, Marija,
|c prehrambena tehnologinja
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje mikroflore radne kulture proizvedene od kefirnih zrnaca različitog podrijetla /
|c Marija Jukić, Ljerka Gregurek, Ljubica Tratnik.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 12 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Mliječni proizvodi
|x Kefir
|x Mikroorganizmi
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Gregurek, Ljerka
|
700 |
1 |
|
|a Tratnik, Ljubica
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 51 (2001), 2 ; str. 135-149
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
932 |
|
|
|a da
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B5/01
|
998 |
|
|
|a boko0203
|a itep0208
|c dbro0402
|c bpkp040409
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00820naa2 2200241 450
|