Utjecaj hranidbe na kakvoću trupova pilića i sastav trbušnog masnog tkiva

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000325981/Details
Matična publikacija: Krmiva
43 (2001), 1 ; str. 3-10
Glavni autor: Kralik, Gordana (-)
Ostali autori: Škrtić, Zoran (-), Kušec, Goran, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01087caa a2200337 ir4500
001 NSK01000325981
003 HR-ZaNSK
005 20070920025927.0
008 020918s2001 ci ||| ||hrv
015 |a HP01-3898  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)326336 
035 |9 (HR-ZaNSK)420918154 
035 |a (HR-ZaNSK)000325981 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 636.5.084 
080 |a 637.5'65 
100 1 |a Kralik, Gordana 
245 1 0 |a Utjecaj hranidbe na kakvoću trupova pilića i sastav trbušnog masnog tkiva /  |c Gordana Kralik, Zoran Škrtić, Goran Kušec. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 19 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Pilići  |x Hranidba i hrana  |2 nskps 
650 7 |a Pileće meso  |x Kvaliteta  |x Hranidba  |2 nskps 
700 1 |a Škrtić, Zoran 
700 1 |a Kušec, Goran,  |c agronom 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 43 (2001), 1 ; str. 3-10  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B6/01 
998 |a boko0209  |a tomp0209  |c dbro0403  |c bpkp040505 
886 0 |2 unimarc  |b 00859naa2 2200265 450