|
|
|
|
LEADER |
01030cam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000397780 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220111161606.0 |
007 |
ta |
008 |
061123s1987 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)398318
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)101114017
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000397780
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 63
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Jurković, Zorica
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree :
|b magistarski rad /
|c Zorica Jurković.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Prehrambeno-biotehnološki fakultet ;
|a Osijek :
|b BTZNC, Poljoprivredni institut,
|c 1987.
|e (Zagreb :
|f Sveučilišna naklada Liber)
|
300 |
|
|
|a 2, 2, 137, 2 str. :
|b graf. prikazi ;
|c 24 cm.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 126-137.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
981 |
|
|
|e HRB5
|r HRB1987
|
998 |
|
|
|i amao2201
|
852 |
4 |
|
|j 613.783
|
876 |
|
|
|e D
|a 2479/88
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00467nam0 2200145 450
|