Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000397780/Details
Glavni autor: Jurković, Zorica (Author)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Osijek : Prehrambeno-biotehnološki fakultet ; BTZNC, Poljoprivredni institut, 1987.
LEADER 01030cam a2200313 i 4500
001 NSK01000397780
003 HR-ZaNSK
005 20220111161606.0
007 ta
008 061123s1987 ci d m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)398318 
035 |9 (HR-ZaNSK)101114017 
035 |a (HR-ZaNSK)000397780 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 63  |2 2011 
100 1 |a Jurković, Zorica  |4 aut 
245 1 0 |a Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree :  |b magistarski rad /  |c Zorica Jurković. 
260 |a Zagreb :  |b Prehrambeno-biotehnološki fakultet ;  |a Osijek :  |b BTZNC, Poljoprivredni institut,  |c 1987.  |e (Zagreb :  |f Sveučilišna naklada Liber) 
300 |a 2, 2, 137, 2 str. :  |b graf. prikazi ;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliografija: str. 126-137. 
504 |a Summary. 
981 |e HRB5  |r HRB1987 
998 |i amao2201 
852 4 |j 613.783 
876 |e D  |a 2479/88 
886 0 |2 unimarc  |b 00467nam0 2200145 450