Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000397780/Similar
Glavni autor: Jurković, Zorica (Author)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Osijek : Prehrambeno-biotehnološki fakultet ; BTZNC, Poljoprivredni institut, 1987.

APA stil citiranja

Jurković, Z. (1987). Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree: Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree : magistarski rad. Zagreb : Osijek: Prehrambeno-biotehnološki fakultet ; BTZNC, Poljoprivredni institut.

Chicago stil citiranja

Jurković, Zorica. Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree: Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree : magistarski rad. Zagreb : Osijek: Prehrambeno-biotehnološki fakultet ; BTZNC, Poljoprivredni institut, 1987.

MLA stil citiranja

Jurković, Zorica. Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree: Optimiranje postupka siliranja kukuruznog zrna dodatkom laktobacila i uree : magistarski rad. Zagreb : Osijek: Prehrambeno-biotehnološki fakultet ; BTZNC, Poljoprivredni institut, 1987.