Priručnik prema proširenom programu za osobe koje rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000403801/Details
Glavni autor: Kovačić, Vladimir, liječnik (-)
Ostali autori: Kovačević, Matija, liječnik (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Zavod za zaštitu zdravlja grada, Centar za unapređivanje zdravstvene kulture, 1985.
Predmet:
LEADER 01315cam a2200313 i 4500
001 NSK01000403801
003 HR-ZaNSK
005 20131105102151.0
008 851213s1985 yu ||| 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)404359 
035 |9 (HR-ZaNSK)110123037 
035 |a (HR-ZaNSK)000403801 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv 
044 |a yu  |b H 
080 |a 614.31(035) 
084 |a 354-17d  |q HR-ZaNSK 
100 1 |a Kovačić, Vladimir,  |c liječnik 
245 1 0 |a Priručnik prema proširenom programu za osobe koje rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način :  |b posebni dio /  |c [Vladimir Kovačić, Matija Kovačević]. 
260 |a Zagreb :  |b Zavod za zaštitu zdravlja grada, Centar za unapređivanje zdravstvene kulture,  |c 1985.  |e (Zagreb :  |f Vjesnik) 
300 |a 89 str. :  |b ilustr. ;  |c 20 cm. 
500 |a Imena autora nad tekstom 
505 8 |a Sadržaj: Osnovni pojmovi o širenju i sprečavanju zaraznih bolesti / Vladimir Kovačić. O higijeni namirnica u ugostiteljstvu, turizmu i društvenoj prehrani / Matija Kovačević 
650 7 |a Hrana  |x Higijenska ispravnost  |v Priručnici  |2 nskps 
700 1 |a Kovačević, Matija,  |c liječnik 
981 |p CRO  |r HRB1985 
852 4 |j 556.923 
876 |e C  |a 1900/85 
886 0 |2 unimarc  |b 00973cam0 2200217 450