|
|
|
|
LEADER |
01315cam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000403801 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20131105102151.0 |
008 |
851213s1985 yu ||| 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)404359
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)110123037
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000403801
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a yu
|b H
|
080 |
|
|
|a 614.31(035)
|
084 |
|
|
|a 354-17d
|q HR-ZaNSK
|
100 |
1 |
|
|a Kovačić, Vladimir,
|c liječnik
|
245 |
1 |
0 |
|a Priručnik prema proširenom programu za osobe koje rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način :
|b posebni dio /
|c [Vladimir Kovačić, Matija Kovačević].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Zavod za zaštitu zdravlja grada, Centar za unapređivanje zdravstvene kulture,
|c 1985.
|e (Zagreb :
|f Vjesnik)
|
300 |
|
|
|a 89 str. :
|b ilustr. ;
|c 20 cm.
|
500 |
|
|
|a Imena autora nad tekstom
|
505 |
8 |
|
|a Sadržaj: Osnovni pojmovi o širenju i sprečavanju zaraznih bolesti / Vladimir Kovačić. O higijeni namirnica u ugostiteljstvu, turizmu i društvenoj prehrani / Matija Kovačević
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Higijenska ispravnost
|v Priručnici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević, Matija,
|c liječnik
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1985
|
852 |
4 |
|
|j 556.923
|
876 |
|
|
|e C
|a 1900/85
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00973cam0 2200217 450
|