|
|
|
|
LEADER |
01279cam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000433841 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20131105102337.0 |
008 |
871027s1987 yu a 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)434455
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)120204071
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000433841
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a yu
|b H
|
080 |
|
|
|a 614.31(035)
|
084 |
|
|
|a 354-14a
|q HR-ZaNSK
|
100 |
1 |
|
|a Kovačić, Vladimir,
|c liječnik
|
245 |
1 |
0 |
|a Priručnik prema proširenom programu za osobe koji [!] rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način :
|b posebni dio.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Zavod za zaštitu zdravlja grada,
|c 1987.
|e (Samobor :
|f "A. G. Matoš")
|
300 |
|
|
|a 87 str. :
|b ilustr. ;
|c 20 cm.
|
500 |
|
|
|a Autorovo ime na str. 5
|
505 |
8 |
|
|a Sadržaj: Osnovni pojmovi o širenju i sprečavanju zaraznih bolesti / Vladimir Kovačić. O namirnicama i o higijenskim uvjetima u proizvodnji i u prometu namirnica na industrijski i na obrtnički način / Matija Kovačević
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Higijenska ispravnost
|v Priručnici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević, Matija,
|c liječnik
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1987
|
852 |
4 |
|
|j 579.864
|
876 |
|
|
|e C
|a 1913/87
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00949cam0 2200229 450
|