The role of magnesium and calcium in governing yeast agglomeration

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000472477/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
40 (2002), 3 ; str. 199-205
Glavni autor: Birch, Rosslyn M. (-)
Ostali autori: Dumont, Ann (-), Walker, Graeme M.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01130caa a2200337 ir4500
001 NSK01000472477
003 HR-ZaNSK
005 20070919110030.0
008 030220s2002 ci ||| ||eng
015 |a HP02-5345  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)473231 
035 |9 (HR-ZaNSK)430220076 
035 |a (HR-ZaNSK)000472477 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 663.12:546.46 
080 |a 663.12:546.41 
100 1 |a Birch, Rosslyn M. 
245 1 4 |a The role of magnesium and calcium in governing yeast agglomeration /  |c Rosslyn M. Birch, Ann Dumont and Graeme M. Walker. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 17 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Kvasci  |x Ioni magnezija  |x Utjecaj  |2 nskps 
650 7 |a Kvasci  |x Ioni kalcija  |x Utjecaj  |2 nskps 
700 1 |a Dumont, Ann 
700 1 |a Walker, Graeme M. 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 40 (2002), 3 ; str. 199-205  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B8/02 
998 |a rado0302  |a ivap0310  |c mero041021  |c lbai050816  |c bpkp051115 
886 0 |2 unimarc  |b 00896naa2 2200265 450