|
|
|
|
LEADER |
01176nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000475608 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
030314s2000 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)476369
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)430314075
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000475608
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 615.35.099(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Dragun, Zrinka
|
245 |
1 |
0 |
|a Usporedba metoda pripreme uzoraka dijetetskih proizvoda za analizu metala i metaloida :
|b magistarski rad /
|c Zrinka Dragun.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Z. Dragun,
|c 2001.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 96 listova :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Biološki odsjek
|
502 |
|
|
|a Prir.-mat- fak., Zagreb, 2001
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 84-93
|
504 |
|
|
|a Summary: Comparison of analytical procedures used in preperation of dietary products for determination of metals and metalloids
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2000
|
998 |
|
|
|n DCR
|c sdio0305
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-1037/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 1037/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00972nam0 2200241 450
|