Promjene u kemijskome sastavu prsnog i mišićja stegna tijekom produženoga tova brojlerskih pilića

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000530957/Details
Matična publikacija: Krmiva
45 (2003), 5 ; str. 253-256
Glavni autor: Večerek, Vladimir (-)
Ostali autori: Suchý, Pavel (-), Straková, Eva, Voslarova, Eva
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01078caa a2200325 ir4500
001 NSK01000530957
003 HR-ZaNSK
005 20070920043450.0
008 040824s2003 ci ||| ||hrv
015 |a HP03-6329  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)531847 
035 |9 (HR-ZaNSK)440824021 
035 |a (HR-ZaNSK)000530957 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 636.5.084 
080 |a 637.5'65.043 
100 1 |a Večerek, Vladimir 
245 1 0 |a Promjene u kemijskome sastavu prsnog i mišićja stegna tijekom produženoga tova brojlerskih pilića /  |c Vladimir Večerek, Pavel Suchy, Eva Strakova, Eva Voslarova. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 5 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Pileće meso  |x Kvaliteta  |x Hranidba  |2 nskps 
700 1 |a Suchý, Pavel 
700 1 |a Straková, Eva 
700 1 |a Voslarova, Eva 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 45 (2003), 5 ; str. 253-256  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
981 |p CRO  |z B9/03 
998 |a iteo0408  |a trii0412  |c dbro050909 
886 0 |2 unimarc  |b 00897iaa2 2200265 450