Kontrola mikrobiološke kakvoće sladoleda i kolača

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000534382/Details
Glavni autor: Ljevaković-Musladin, Ivana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : I. Ljevaković-Musladin, 2004.
LEADER 01199nam a2200337 i 4500
001 NSK01000534382
003 HR-ZaNSK
005 20050112133800.1
008 040923s2004 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)535280 
035 |9 (HR-ZaNSK)440923073 
035 |a (HR-ZaNSK)000534382 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 614.31:664.68](043.2) 
080 |a 614.31:663.674](043.2) 
080 |a 579.6(043.2) 
100 1 |a Ljevaković-Musladin, Ivana 
245 1 0 |a Kontrola mikrobiološke kakvoće sladoleda i kolača :  |b magistarski rad /  |c Ivana Ljevaković-Musladin. 
260 |a Zagreb :  |b I. Ljevaković-Musladin,  |c 2004.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 128, [15] listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2004 
504 |a Bibliografija: listovi 115-128 
504 |a Summary 
981 |p CRO  |r HRB2004 
998 |n DCR  |m vhop0410  |c mero050112 
852 4 |j DCR-ZG-502/04 
876 |e DCR  |a 502/2004 
886 0 |2 unimarc  |b 00991iam0 2200277 450