|
|
|
|
LEADER |
01199nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000534382 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20050112133800.1 |
008 |
040923s2004 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)535280
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)440923073
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000534382
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 614.31:664.68](043.2)
|
080 |
|
|
|a 614.31:663.674](043.2)
|
080 |
|
|
|a 579.6(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Ljevaković-Musladin, Ivana
|
245 |
1 |
0 |
|a Kontrola mikrobiološke kakvoće sladoleda i kolača :
|b magistarski rad /
|c Ivana Ljevaković-Musladin.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b I. Ljevaković-Musladin,
|c 2004.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 128, [15] listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2004
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 115-128
|
504 |
|
|
|a Summary
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2004
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0410
|c mero050112
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-502/04
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 502/2004
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00991iam0 2200277 450
|