Izbor bakterijske kulture za proizvodnju probiotičkog tekućeg fermentiranog mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000543712/Details
Glavni autor: Matijević, Bojan (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : B. Matijević, 2004.
LEADER 01196nam a2200313 i 4500
001 NSK01000543712
003 HR-ZaNSK
005 20060406163400.1
008 041210s2004 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)544635 
035 |9 (HR-ZaNSK)441210074 
035 |a (HR-ZaNSK)000543712 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.146.3:578.67](043.2) 
100 1 |a Matijević, Bojan 
245 1 0 |a Izbor bakterijske kulture za proizvodnju probiotičkog tekućeg fermentiranog mlijeka :  |b magistarski rad /  |c Bojan Matijević. 
260 |a Zagreb :  |b B. Matijević,  |c 2004.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 69 listova :  |b ilustr., graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno - biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2004 
504 |a Bibliografija: listovi 64-69 
504 |a Summary: The choice of bacterial culture for the production of probiotic liquid fermented milk 
981 |p CRO  |r HRB2004 
998 |n DCR  |m vhop0501  |c bsto060406 
852 4 |j DCR-ZG-552/04 
876 |e DCR  |a 552/2004 
886 0 |2 unimarc  |b 00988iam0 2200253 450