Potential antimicrobial activity of red and white wine phenolic extracts against strains of Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Candida albicans

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000599702/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
43 (2005), 1 ; str. 41-46
Glavni autor: Papadopoulou, Chrissanthy (-)
Ostali autori: Soulti, Kalliopi (-), Roussis, Ioannis G.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01229caa a2200313 ir4500
001 NSK01000599702
003 HR-ZaNSK
005 20220713101809.0
008 060404s2005 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)600783 
035 |9 (HR-ZaNSK)460404079 
035 |a (HR-ZaNSK)000599702 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 663.2:547.56 
100 1 |a Papadopoulou, Chrissanthy 
245 1 0 |a Potential antimicrobial activity of red and white wine phenolic extracts against strains of Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Candida albicans /  |c Chrissanthy Papadopoulou, Kalliopi Soulti and Ioannis G. Roussis. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 25 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Vino  |x Terapijska primjena  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vino i vinarstvo  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Fenolne kiseline  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Soulti, Kalliopi 
700 1 |a Roussis, Ioannis G. 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 43 (2005), 1 ; str. 41-46  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B04/05 
998 |a rado0604  |a bokp0606  |c mero060920  |c sdii2207 
886 0 |2 unimarc  |b 00882iaa2 2200229 450