Utjecaj različitih metoda otkiseljavanja na kakvoću vina Kraljevina crvena

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000608505/Details
Glavni autor: Jeromel, Ana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : A. Jeromel, 2005.
Predmet:
LEADER 01101cam a2200325 i 4500
001 NSK01000608505
003 HR-ZaNSK
005 20070918134800.0
008 060628s2005 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)609631 
035 |9 (HR-ZaNSK)460628020 
035 |a (HR-ZaNSK)000608505 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663.222:663.252.3](043.3) 
100 1 |a Jeromel, Ana 
245 1 0 |a Utjecaj različitih metoda otkiseljavanja na kakvoću vina Kraljevina crvena :  |b doktorska disertacija /  |c Ana Jeromel. 
260 |a Zagreb :  |b A. Jeromel,  |c 2005.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 129 listova :  |b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet 
502 |a Agr. fak., Zagreb, 2005 
504 |a Bibliografija: listovi 119-129 
504 |a Summary 
650 7 |a Vino  |x Kvaliteta  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2005 
998 |n DCD  |c mero060922 
852 4 |j DCD-ZG-127/06 
876 |e DCD  |a 127/2006 
886 0 |2 unimarc  |b 00901iam0 2200265 450