|
|
|
|
LEADER |
01101cam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000608505 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070918134800.0 |
008 |
060628s2005 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)609631
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)460628020
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000608505
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663.222:663.252.3](043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Jeromel, Ana
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj različitih metoda otkiseljavanja na kakvoću vina Kraljevina crvena :
|b doktorska disertacija /
|c Ana Jeromel.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b A. Jeromel,
|c 2005.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 129 listova :
|b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 2005
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 119-129
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Vino
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2005
|
998 |
|
|
|n DCD
|c mero060922
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-127/06
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 127/2006
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00901iam0 2200265 450
|