Protein patterns and plasmid profiles of the bacterial strains isolated from a poultry slaughterhouse in Ankara, Turkey

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000620431/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
43 (2005), 3 ; str. 255-262
Glavni autor: Acik, Leyla (-)
Ostali autori: Temiz, Ayhan (-), Celebi, Ayten, Arslan, Sevim, Yilmaz, Remziye
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01112caa a2200325 ir4500
001 NSK01000620431
003 HR-ZaNSK
005 20100219144147.0
007 ta
008 061211s2005 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)621654 
035 |a (HR-ZaNSK)000620431 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
080 |a 579.67  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Acik, Leyla 
245 1 0 |a Protein patterns and plasmid profiles of the bacterial strains isolated from a poultry slaughterhouse in Ankara, Turkey /  |c Leyla Acik, Ayhan Temiz, Ayten Celebi, Sevim Arslan and Remziye Yilmaz. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 16 jed. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Animalne namirnice  |x Mikrobiološka istraživanja  |2 nskps 
650 7 |a Bakterijski proteini  |x Analiza  |2 nskps 
700 1 |a Temiz, Ayhan 
700 1 |a Celebi, Ayten 
700 1 |a Arslan, Sevim 
700 1 |a Yilmaz, Remziye 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 43 (2005), 3 ; str. 255-262  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B31/05  |p CRO 
998 |a tomp0710