Protein pattern and plasmid profile of lactic acid bacteria isolated from dahi, a traditional fermented milk product of Pakistan

A total of 116 isolates were identified from randomly collected market dahi samples from Rawalpindi, Pakistan. Lactic acid bacteria dominated the microbial population of dahi and were identified according to their morphological and physiological characteristics. Among these lactobacilli were frequen...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691791
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 447-453
Glavni autor: Soomro, Aijaz Hussain (-)
Ostali autori: Masud, Tariq (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija