Protein pattern and plasmid profile of lactic acid bacteria isolated from dahi, a traditional fermented milk product of Pakistan
A total of 116 isolates were identified from randomly collected market dahi samples from Rawalpindi, Pakistan. Lactic acid bacteria dominated the microbial population of dahi and were identified according to their morphological and physiological characteristics. Among these lactobacilli were frequen...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691791 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 447-453 |
Glavni autor: | Soomro, Aijaz Hussain (-) |
Ostali autori: | Masud, Tariq (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: