Volatile organic compounds in naturally fermented milk and milk fermented using yeasts, lactic acid bacteria and their combinations as starter cultures
The volatile organic compounds present in 18 Zimbabwean naturally fermented milk (amasi) samples and those produced by various yeasts, lactic acid bacteria (LAB) and yeast/ LAB combinations were determined using headspace gas chromatography. The yeast strains used were: Candida kefyr 23, C. lipolyti...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000693559 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 2 ; str. 195-200 |
Glavni autor: | Gadaga, Henry Tendekayi (-) |
Ostali autori: | Viljoen, Bennie C. (-), Narvhus, Judith A. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: