Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000890324
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 554-563
Glavni autor: Terzić-Vidojević, Amarela (-)
Ostali autori: Tolinački, Maja (-), Nikolić, Milica, biotehnologinja, Veljović, Katarina, Jovanović, Snežana, Macej, Ognjen, Topisirović, Ljubiša
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka