Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000890324 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 51 (2013), 4 ; str. 554-563 |
Glavni autor: | Terzić-Vidojević, Amarela (-) |
Ostali autori: | Tolinački, Maja (-), Nikolić, Milica, biotehnologinja, Veljović, Katarina, Jovanović, Snežana, Macej, Ognjen, Topisirović, Ljubiša |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: