Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000890324/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 554-563
Glavni autor: Terzić-Vidojević, Amarela (-)
Ostali autori: Tolinački, Maja (-), Nikolić, Milica, biotehnologinja, Veljović, Katarina, Jovanović, Snežana, Macej, Ognjen, Topisirović, Ljubiša
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01351caa a2200337 i 4500
001 NSK01000890324
003 HR-ZaNSK
005 20160405134057.0
007 ta
008 141030s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000890324 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 2011. 
080 |a 631/635  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Terzić-Vidojević, Amarela 
245 1 0 |a Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures /  |c Amarela Terzic-Vidojevic, Maja Tolinacki, Milica Nikolic, Katarina Veljovic, Snezana Jovanovic, Ognjen Macej, Ljubisa Topisirovic. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 44 jed. 
653 0 |a Kozje mlijeko  |a Sirovo mlijeko  |a Kozji sir  |a Zrenje sira  |a Starter-kulture  |a Bakterije mliječne kiseline 
700 1 |a Tolinački, Maja 
700 1 |a Nikolić, Milica,  |c biotehnologinja 
700 1 |a Veljović, Katarina 
700 1 |a Jovanović, Snežana 
700 1 |a Macej, Ognjen 
700 1 |a Topisirović, Ljubiša 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 4 ; str. 554-563 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a luko141030 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=169445  |y Elektronička verzija članka