Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000620779/Similar
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
59 (2005), 4 ; str. 271-279
Glavni autor: Mužic, Stjepan (-)
Ostali autori: Janječić, Zlatko (-), Mesarić, Marko, Svalina, Krešimir
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Mužic, S., Janječić, Z., Mesarić, M., & Svalina, K. (2005). Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes. Stočarstvo (Zagreb), p. 9.

Chicago stil citiranja

Mužic, Stjepan, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, and Krešimir Svalina. "Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes." 2005: 9.

MLA stil citiranja

Mužic, Stjepan, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, and Krešimir Svalina. "Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes." 2005: 9.