Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000620779/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Stočarstvo (Zagreb) 59 (2005), 4 ; str. 271-279 |
Glavni autor: | Mužic, Stjepan (-) |
Ostali autori: | Janječić, Zlatko (-), Mesarić, Marko, Svalina, Krešimir |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Mužic, S., Janječić, Z., Mesarić, M., & Svalina, K. (2005). Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes. Stočarstvo (Zagreb), p. 9.
Chicago stil citiranjaMužic, Stjepan, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, and Krešimir Svalina. "Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes." 2005: 9.
MLA stil citiranjaMužic, Stjepan, Zlatko Janječić, Marko Mesarić, and Krešimir Svalina. "Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes: Sadržaj kolesterola i kakvoća jaja kokoši hranjenih obrokom s dodatkom gljive Lentinus edodes." 2005: 9.