Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000631730/Details
Glavni autor: Matković, Domagoj (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Matković, 2006.
LEADER 01098cam a2200265 i 4500
001 NSK01000631730
003 HR-ZaNSK
005 20070507143811.0
007 ta
008 070416s2006 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)633279 
035 |a (HR-ZaNSK)000631730 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 638.162(043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Matković, Domagoj 
245 1 0 |a Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda :  |b magistarski rad /  |c Domagoj Matković ; [mentor Nada Vahčić]. 
260 |a Zagreb :  |b D. Matković ,  |c 2006.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 200 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-bitehn. fak., Zagreb, 2006. 
504 |a Bibliografija: listovi 189-200 
504 |a Summary: Influence of botanical and geographical origin on Physico-chemical and sensory parametars of Croatian honey 
981 |p CRO  |r HRB2006 
998 |m vško0704