|
|
|
|
LEADER |
01098cam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000631730 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070507143811.0 |
007 |
ta |
008 |
070416s2006 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)633279
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000631730
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 638.162(043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Matković, Domagoj
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda :
|b magistarski rad /
|c Domagoj Matković ; [mentor Nada Vahčić].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Matković ,
|c 2006.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 200 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-bitehn. fak., Zagreb, 2006.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 189-200
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of botanical and geographical origin on Physico-chemical and sensory parametars of Croatian honey
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2006
|
998 |
|
|
|m vško0704
|