|
|
|
|
LEADER |
01107cam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000641039 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20071126145804.0 |
007 |
ta |
008 |
070803s2006 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)642797
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000641039
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 640.4:613.2](043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Žužić, Claudia Marica
|
245 |
1 |
0 |
|a Životinjske bjelančevine u funkciji obogaćivanja hotelske ponude :
|b magistarski rad /
|c Claudia Marica Žužić ; [mentor Borislav Šimundić].
|
260 |
|
|
|a Opatija :
|b C. M. Žužić ,
|c 2006.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 171 list :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za turistički i hotelski menadžment Opatija, Poslijediplomski znanstveni studij Menadžment u suvremenom hotelijerstvu
|
502 |
|
|
|a Fak. za tur. i hotel. menadž., Opatija, 2006.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 158-161; bibliografske bilješke uz tekst
|
504 |
|
|
|a Summary
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2006
|
998 |
|
|
|m vško0708
|