Životinjske bjelančevine u funkciji obogaćivanja hotelske ponude

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000641039/Details
Glavni autor: Žužić, Claudia Marica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Opatija : C. M. Žužić, 2006.
LEADER 01107cam a2200265 i 4500
001 NSK01000641039
003 HR-ZaNSK
005 20071126145804.0
007 ta
008 070803s2006 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)642797 
035 |a (HR-ZaNSK)000641039 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 640.4:613.2](043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Žužić, Claudia Marica 
245 1 0 |a Životinjske bjelančevine u funkciji obogaćivanja hotelske ponude :  |b magistarski rad /  |c Claudia Marica Žužić ; [mentor Borislav Šimundić]. 
260 |a Opatija :  |b C. M. Žužić ,  |c 2006.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 171 list :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za turistički i hotelski menadžment Opatija, Poslijediplomski znanstveni studij Menadžment u suvremenom hotelijerstvu 
502 |a Fak. za tur. i hotel. menadž., Opatija, 2006. 
504 |a Bibliografija: listovi 158-161; bibliografske bilješke uz tekst 
504 |a Summary 
981 |p CRO  |r HRB2006 
998 |m vško0708