Effect of stalling type on pork meat quality

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000644620/Details
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
60 (2006), 6 ; str. 463-469
Glavni autor: Moro, S. (-)
Ostali autori: Restelli, G. L. (-), Montironi, A., Stella, A., Pagnacco, G.
Vrsta građe: Članak
Jezik: mul
eng
hrv
Predmet:
LEADER 01252caa a2200349 ir4500
001 NSK01000644620
003 HR-ZaNSK
005 20090917142807.0
007 ta
008 070925s2006 ci ||| ||mul
035 |9 (HR-ZaNSK)646432 
035 |a (HR-ZaNSK)000644620 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 1 |a eng  |a hrv 
042 |a croatica 
080 |a 636.4:631.222 
080 |a 637.5'64 
100 1 |a Moro, S. 
245 1 0 |a Effect of stalling type on pork meat quality =  |b Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa /  |c S. Moro, G. L. Restelli, A. Montironi, A. Stella, G. Pagnacco. 
246 1 1 |a Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa 
300 |b Ilustr. 
500 |a Str. 466-469: tekst na hrv. jeziku 
500 |a 57th Annual Meeting of the European Association of Animal Production, Antalya Turkey, September 17-20th, 2006 
650 7 |a Svinje  |x Smještaj  |2 nskps 
650 7 |a Svinjetina  |x Kvaliteta  |2 nskps 
700 1 |a Restelli, G. L. 
700 1 |a Montironi, A. 
700 1 |a Stella, A. 
700 1 |a Pagnacco, G. 
773 0 |t Stočarstvo (Zagreb)  |x 0351-0832  |g 60 (2006), 6 ; str. 463-469  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013792 
981 |b B14/06  |p CRO 
998 |a dalo0709  |a trip0800516  |c sdio090917