Effect of stalling type on pork meat quality
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000644620/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Stočarstvo (Zagreb) 60 (2006), 6 ; str. 463-469 |
Glavni autor: | Moro, S. (-) |
Ostali autori: | Restelli, G. L. (-), Montironi, A., Stella, A., Pagnacco, G. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | mul eng hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Moro, S., Restelli, G. L., Montironi, A., Stella, A., & Pagnacco, G. (2006). Effect of stalling type on pork meat quality: Effect of stalling type on pork meat quality = Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa. Stočarstvo (Zagreb).
Chicago stil citiranjaMoro, S., G. L. Restelli, A. Montironi, A. Stella, and G. Pagnacco. "Effect of stalling type on pork meat quality: Effect of stalling type on pork meat quality = Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa." 2006.
MLA stil citiranjaMoro, S., et al. "Effect of stalling type on pork meat quality: Effect of stalling type on pork meat quality = Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa." 2006.