Effect of stalling type on pork meat quality

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000644620/Similar
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
60 (2006), 6 ; str. 463-469
Glavni autor: Moro, S. (-)
Ostali autori: Restelli, G. L. (-), Montironi, A., Stella, A., Pagnacco, G.
Vrsta građe: Članak
Jezik: mul
eng
hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Moro, S., Restelli, G. L., Montironi, A., Stella, A., & Pagnacco, G. (2006). Effect of stalling type on pork meat quality: Effect of stalling type on pork meat quality = Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa. Stočarstvo (Zagreb).

Chicago stil citiranja

Moro, S., G. L. Restelli, A. Montironi, A. Stella, and G. Pagnacco. "Effect of stalling type on pork meat quality: Effect of stalling type on pork meat quality = Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa." 2006.

MLA stil citiranja

Moro, S., et al. "Effect of stalling type on pork meat quality: Effect of stalling type on pork meat quality = Djelovanje stajskog tipa na kakvoću svinjskog mesa." 2006.