Preparation of a whey-based probiotic product with Lactobacillus reuteri and Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus reuteri and Bifidobacterium bifidum were inoculated (2.8·108 and 4.7·108 CFU/mL, respectively) into reconstituted whey containing sucrose and pectin in order to prepare a fermented probiotic product. Inoculation levels were: 0.5, 1 or2 % for Lactobacillus reuteri and 0.5 or 1 % for Bif...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691103 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 1 ; str. 27-31 |
Glavni autor: | Hernandez-Mendoza, Adrian (-) |
Ostali autori: | Robles, Victor J. (-), Angulo, Jesus Ofelia, Cruz, Javier de la, Garcia, Hugo Sergio |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: