Moisture sorption isotherms of sesame flour at several temperatures
Moisture equilibrium data (adsorption and desorption) of sesame flour were determined using the static gravimetric method of saturated salt solutions at three temperatures, 10, 25 and 40 °C. The range of water activities for each temperature was between 0.11 and 0.85. Equilibrium moisture content de...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691150 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 1 ; str. 96-100 |
Glavni autor: | Menkov, Nikolay D. (-) |
Ostali autori: | Durakova, Albena G. (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: