Microwave multi-stage countercurrent extraction of dihydromyricetin from Ampelopsis grossedentata
Microwave-assisted extraction (MAE) technique in combination with multi-stage countercurrent extraction (MCE), namely microwave multi-stage countercurrent extraction (MMCE), was evaluated for the extraction of dihydromyricetin (DMY) from Ampelopsis grossedentata. Ethanol, methanol and water were use...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691563 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 374-380 |
Glavni autor: | Li, Wei, biotehnolog (-) |
Ostali autori: | Zheng, Cheng (-), Wang, Jinshui, Shao, Youyuan, Gao, Yanxiang, Ning, Zhengxiang, Jiang, Yueming |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: