Optimization of microwave-assisted extraction of antihepatotoxic triterpenoid from actinidia deliciosa root and its comparison with conventional extraction methods

A simple and rapid microwave-assisted extraction (MAE) procedure has been developed and optimized for extracting triterpenoids (TTP) from the Actinidia deliciosa root. Several variables that could potentially affect the extraction efficiency, namely extraction time (min), ethanol fraction (%), liqui...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000693551
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 2 ; str. 174-180
Glavni autor: Bai, Xinpeng (-)
Ostali autori: Qiu, Aiyong (-), Guan, Junjun
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija