Optimization of microwave-assisted extraction of antihepatotoxic triterpenoid from actinidia deliciosa root and its comparison with conventional extraction methods
A simple and rapid microwave-assisted extraction (MAE) procedure has been developed and optimized for extracting triterpenoids (TTP) from the Actinidia deliciosa root. Several variables that could potentially affect the extraction efficiency, namely extraction time (min), ethanol fraction (%), liqui...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000693551 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 2 ; str. 174-180 |
Glavni autor: | Bai, Xinpeng (-) |
Ostali autori: | Qiu, Aiyong (-), Guan, Junjun |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: