Analiza spojeva nastalih Mallardovom reakcijom u hrani za dojenčad

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000692163/Details
Glavni autor: Damjanović, Sonja (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : S. Damjanović, 2008.
Predmet:
LEADER 01065cam a2200265 i 4500
001 NSK01000692163
003 HR-ZaNSK
005 20090812160317.0
007 ta
008 090227s2008 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)694633 
035 |a (HR-ZaNSK)000692163 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 613.287.5-053.3(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Damjanović, Sonja 
245 1 0 |a Analiza spojeva nastalih Mallardovom reakcijom u hrani za dojenčad :  |b doktorska disertacija /  |c Sonja Damjanović ; [voditelji Ines Birlouez-Aragon, Sanda Rončević]. 
260 |a Zagreb :  |b S. Damjanović,  |c 2008.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a XVII, 79 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Prir.-mat. fak., Zagreb, 2008. 
504 |a Bibliografija: listovi 71-79 
504 |a Summary: Analysis of products formed in maillard reaction in infant formula 
650 7 |a Dojenčad  |x Prehrana  |x Nadomjesci  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2008 
998 |m vško0902  |m vhop0903  |c rjko090812