|
|
|
|
LEADER |
00981caa a2200265 ir4500 |
001 |
NSK01000703109 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20090901150937.0 |
007 |
ta |
008 |
090529s2007 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)705629
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000703109
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 614.31:640.4
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Uršulin-Trstenjak, Natalija
|
245 |
1 |
0 |
|a Sigurnost hrane kroz "higijenski paket" kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija /
|c N. [Natalija] Uršulin-Trstenjak, N.[Nada] Vahčić, S. [Saša] Šušnić.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 5 jed
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Kontrola
|x HACCP sustav
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ugostiteljski objekti
|x Sanitarno-higijenski nadzor
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|
700 |
1 |
|
|a Šušnić, Saša
|
773 |
0 |
|
|t Gospodarstvo i okoliš
|x 1330-1152
|g 15 (2007), 87 ; str. 485-486
|w nsk.(HR-ZaNSK)000036256
|
981 |
|
|
|b B21/07
|
998 |
|
|
|a trio090529
|c bpko090901
|