Sigurnost hrane kroz "higijenski paket" kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000703109/Details
Matična publikacija: Gospodarstvo i okoliš
15 (2007), 87 ; str. 485-486
Glavni autor: Uršulin-Trstenjak, Natalija (-)
Ostali autori: Vahčić, Nada (-), Šušnić, Saša
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00981caa a2200265 ir4500
001 NSK01000703109
003 HR-ZaNSK
005 20090901150937.0
007 ta
008 090529s2007 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)705629 
035 |a (HR-ZaNSK)000703109 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
080 |a 614.31:640.4  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Uršulin-Trstenjak, Natalija 
245 1 0 |a Sigurnost hrane kroz "higijenski paket" kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija /  |c N. [Natalija] Uršulin-Trstenjak, N.[Nada] Vahčić, S. [Saša] Šušnić. 
504 |a Bibliografija: 5 jed 
650 7 |a Hrana  |x Kontrola  |x HACCP sustav  |2 nskps 
650 7 |a Ugostiteljski objekti  |x Sanitarno-higijenski nadzor  |2 nskps 
700 1 |a Vahčić, Nada 
700 1 |a Šušnić, Saša 
773 0 |t Gospodarstvo i okoliš  |x 1330-1152  |g 15 (2007), 87 ; str. 485-486  |w nsk.(HR-ZaNSK)000036256 
981 |b B21/07 
998 |a trio090529  |c bpko090901