Effect of food processing on glycemic response to white yam (Dioscorea rotunda) meals
Summary: Postprandial glycemic response to food can be affected by the method of food preparation. The effect of processing on yam, a staple food in Nigeria, was studied in 24 healthy non-diabetic Nigerians. The postprandial glycemic indices of peak plasma glucose (PPG), maximum increase in plasma g...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000713272 |
---|---|
Matična publikacija: |
Diabetologia Croatica 37 (2008), 3 ; str.67-72 |
Glavni autor: | Jimoh, Ahmed Kayode (-) |
Ostali autori: | Adediran, Olufemi Sola (-), Adebisi, Simeon Adelani, Biliaminu, Sikiru Abayomi, Okesina, Adekunle Bashiru |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
DIABETOLOGIA CROATICA |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: