Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz sjemenki grožđa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000715521/Details
Glavni autor: Bucić-Kojić, Ana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : A. Bucić-Kojić, 2008.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01662cam a2200337 ir4500
001 NSK01000715521
003 HR-ZaNSK
005 20170502201822.0
007 ta
008 091012s2008 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)718086 
035 |a (HR-ZaNSK)000715521 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 66.061.34:634.8(043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 634.8:547.9.056(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Bucić-Kojić, Ana 
245 1 0 |a Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz sjemenki grožđa :  |b doktorski rad /  |c Ana Bucić-Kojić ; [voditelj rada Srećko Tomas]. 
260 |a Osijek :  |b A. Bucić-Kojić,  |c 2008.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 151 list :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2008. 
504 |a Bibliografija: listovi 135-143. 
504 |a Summary: The effect of process conditions and method of solid-liquid extraction on extractability of phenolic compounds from grape seeds. 
530 |a Dostupno i na CD-R-u 
650 7 |a Fenoli  |x Ekstrakcija  |2 nskps 
650 7 |a Grožđe  |x Sjemenke  |x Antioksidacijske karakteristike  |2 nskps 
776 0 |t Utjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz sjemenki grožđa  |w nsk.(HR-ZaNSK)000715524 
981 |p CRO  |r HRB2008 
998 |m vško0910  |m vhop0910  |c sdio091027 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:551901