Natural antioxidant constituents from selected aromatic plants and their antimicrobial activity against selected pathogenic microorganisms
Aromatično bilje sadrži prirodne antioksidanse poput fenolnih spojeva koji su zbog pozitivnog utjecaja na zdravlje privukli pozornost javnosti i znanstvenika. Istražen je fenolni sastav pet vrsta biljaka: koncare (Filipendula ulmaria), bijeloga gloga (Crataegus monogyna), troskota (Polygonum avicula...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716293 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 2 ; str. 151-156 |
Glavni autor: | Proestos, Charalampos (-) |
Ostali autori: | Boziaris, Ioannis Spyridon (-), Kapsokefalou, Maria, Komaitis, Michael |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: