Natural antioxidant constituents from selected aromatic plants and their antimicrobial activity against selected pathogenic microorganisms

Aromatično bilje sadrži prirodne antioksidanse poput fenolnih spojeva koji su zbog pozitivnog utjecaja na zdravlje privukli pozornost javnosti i znanstvenika. Istražen je fenolni sastav pet vrsta biljaka: koncare (Filipendula ulmaria), bijeloga gloga (Crataegus monogyna), troskota (Polygonum avicula...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716293
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 2 ; str. 151-156
Glavni autor: Proestos, Charalampos (-)
Ostali autori: Boziaris, Ioannis Spyridon (-), Kapsokefalou, Maria, Komaitis, Michael
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology