Yeast tolerance to chromium depends on extracellular chromate reduction and Cr(III) chelation
Sažetak: U radu je ispitana osjetljivost kvasca Pichia guilliermondii ATTC 201911 (L2) na trovalentni i šesterovalentni krom. Utvrđeno je da je kvasac otporniji na trovalentni krom. Pri koncentraciji kromata od 2,0 mM opaženo je produljenje lag faze rasta, nakon koje je uslijedila aktivna faza proli...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717054 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 4 ; str. 419-426 |
Glavni autor: | Ksheminska, Halyna P. (-) |
Ostali autori: | Fedorovych, Daria (-), Honchar, Taras, Ivash, Maria, Gonchar [?], Mykhailo V. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: