|
|
|
|
LEADER |
00970caa a2200301 ir4500 |
001 |
NSK01000717312 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120323091852.0 |
007 |
ta |
008 |
091026s2008 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)719886
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000717312
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 638/639
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Kušec, Goran,
|c agronom
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja /
|c Goran Kušec, Gordana Kralik, Vladimir Margeta, Ivona Đurkin.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 18 jed
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Repičino ulje
|a Kvaliteta svinjskog mesa
|
700 |
1 |
|
|a Kralik, Gordana
|
700 |
1 |
|
|a Margeta, Vladimir
|
700 |
1 |
|
|a Đurkin, Ivona
|
773 |
0 |
|
|t Krmiva
|x 0023-4850
|g 50 (2008), 2 ; str. 95-100
|w nsk.(HR-ZaNSK)000007092
|
981 |
|
|
|b B09/08
|p CRO
|
998 |
|
|
|a luko091026
|c mvuo120323
|