Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717312/Details
Matična publikacija: Krmiva
50 (2008), 2 ; str. 95-100
Glavni autor: Kušec, Goran, agronom (-)
Ostali autori: Kralik, Gordana (-), Margeta, Vladimir, Đurkin, Ivona
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00970caa a2200301 ir4500
001 NSK01000717312
003 HR-ZaNSK
005 20120323091852.0
007 ta
008 091026s2008 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)719886 
035 |a (HR-ZaNSK)000717312 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 638/639  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kušec, Goran,  |c agronom 
245 1 0 |a Utjecaj repičinog ulja u obroku na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva svinja /  |c Goran Kušec, Gordana Kralik, Vladimir Margeta, Ivona Đurkin. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 18 jed 
504 |a Summary 
653 0 |a Repičino ulje  |a Kvaliteta svinjskog mesa 
700 1 |a Kralik, Gordana 
700 1 |a Margeta, Vladimir 
700 1 |a Đurkin, Ivona 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 50 (2008), 2 ; str. 95-100  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
981 |b B09/08  |p CRO 
998 |a luko091026  |c mvuo120323